Newborn Shoot

NEWBORN SHOOT

 

Steeds populairder bij ons: überschattige newborn fotografie.
In de materniteit of bij jou thuis, aan jullie de keuze!

Hoe werkt het?
Je boekt best al tijdens de zwangerschap, want het ideale moment voor de fotoshoot is wanneer het kindje tussen 5 en 10 dagen oud is. Dan slapen ze meestal gemakkelijk door, ook tijdens uitkleden en poseren, en krullen ze nog graag op in foetus-houding, wat ‘t mooiste is voor de foto’s.

Je reserveert een plekje via mail of telefonisch met vermelding van de vermoedelijke bevallingsdatum.  Wanneer het kindje geboren wordt, laat je mij dat best zo snel mogelijk weten zodat we een precieze datum kunnen afspreken.

Ik kom het liefst thuis fotograferen, zodat het kindje in zijn/haar vertrouwde omgeving kan blijven, en de ouders alles bij de hand hebben. Ik breng een paar gezellige dekens mee of andere attributen, maar we kunnen ook gebruik maken van jullie spullen thuis.

We werken met daglicht, dus ik heb niet zo veel plaats nodig. Een zitbank of tafel nabij een (groot) raam met mooi helder licht volstaat meestal al.

De fotoshoot duurt een uurtje.

Resultaat zijn geen ‘Anne Geddes’ achtige foto’s waarbij de baby’tjes in allerlei houdingen sprookjesachtig getoond worden, maar wel een leuk portretje van je kleine wonder met oog voor alle piepkleine details.

Van mij krijg je de foto’s digitaal in hoge resolutie op afdrukkwaltiteit 13×18. Zo kan je ze zelf gebruiken zoals je wil (in een foto-album, op Facebook, en aan iedereen cadeau doen, zonder dat je mij daar extra voor moet betalen.   Voor vergrotingen op foto, canvas of dibond werk ik samen met een labo waar prijs/kwaliteit super is.   De foto’s worden ook allemaal wat bijgewerkt en opgefrist voor ze naar jullie doorgestuurd worden.

Nog vragen of interesse? Geef zeker een seintje!

groetjes, M